KOMUNIKAT

El site elecosinpasos ha sofert alguns canvis. Això ha estat degut, principalment, al servidor 000webhost, que, sense cap avís previ, ens ha suspès la web, segons ells, per superar la capacitat del servidor compartit.

Donat que han segrestat l’accés a la pàgina si no contractaven un paquet de gestió mensual, Ferdinand Frost ha decidit suspendre l’associació amb el servidor, cosa que ha comportat la pèrdua de les entrades anteriors, des del 2013.

Segons l’empresa, no estaven en disposició de donar-nos dades (log) sobre l’augment de capacitat del servidor, ni tampoc ens ha volgut explicar en quina línia del contracte signat amb ells hi ha una clàusula on s’especifica aquesta pràctica del segrest-xantatge-contracte.

Per aquesta raó us recomanem que NO feu servir aquest servidor:

000webhost.com.

Només és una recomanació.

Per altra banda, a mesura que la pàgina es vagi actualitzant, s’aniran recuperant els continguts penjats entre el 2013-2014.

De retruc, l’administrador d’aquest lloc, Ferdinand Frost, ha cedit temporalment la gestió dels continguts a Ferran Escrig, especificant, però, que la seva coautoria està cedida el temps que en Ferdinand Frost decideixi.

Atentament,

F.F.

Share This:

Esta entrada fue publicada en Todo. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *